Tillbaka till nyheter

PV Systems Nordiskt tillväxtföretag!

Detaljtillverkning, Industriautomation

PV Systems utsedda till Nordiskt Tillväxtföretag av UC

Vi kan berätta den glada nyheten att Pv Systems har blivit utsedda till ett Nordiskt tillväxtföretag av UC. Baserat på kriterierna har vårat företag lyckats uppfylla alla dessa krav. Av de företag som får utmärkelsen visar dessa på bra tillväxt, där parametrar som bland annat betalningsförmåga och lönsamhet har tagits med i bedömningen.

För att ta del av utmärkelsen måste företaget uppnå vissa kriterier så som:
– Omsättning de senaste 2 åren
– Tillväxt
– EBITDA-marginal
– Soliditet
– Antal anställda

”Tillväxt är idag det enskilt viktigaste finansiella begreppet för de flesta framgångsrika företag. Det kännetecknar en stark affärsidé, nöjda återkommande kunder och att företaget fortsätter växa på en konkurrensutsatt marknad. Pv Systems tillhör därmed 5% av samtliga Sveriges bolag som får denna fina utmärkelse, vilket såklart är jättekul och inspirerande.” Roger Käll, VD & försäljningschef.

Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder, medarbetare och samarbetspartner för att ni fortsätter driva vår framgång och ger oss ert fortsatta förtroende!