Arbets­sätt

Steg 1: Planering

 1. 01

  Förfrågan

  Förfrågningar skickas till order@pvs.se och besvaras med en bekräftelse från våra säljare. I offertstadiet räcker det vanligen med att bifoga ett ritningsunderlag i PDF-format.

 2. 02

  Offert

  Vår ambition är att omgående inleda offertarbetet och återkomma inom 24 timmar. Vi utvärderar utifrån kvalitetskrav, leveranstid och prissättning i vilken produktionsenhet detaljerna bäst tillverkas och skräddarsyr ett förslag till er.

 3. 03

  Orderhantering

  Vi tar emot er order och återkommer inom någon dag med ett ordererkännande. Vi ordererkänner alltid med fast pris på detaljnivå.

Steg 2: Tillverkning

Oavsett val av produktionsenhet kontrollerar och styr vi alla steg i processen genom daglig dialog. Fildelningssystemet är anpassat för maximal säkerhet och alla enheters kvalitets-och hållbarhetsarbete följs upp årligen.

 1. 04

  Ytbehandling

  Vi kan ombesörja ytbehandling i de flesta metoder

  • Svartoxidering
  • Anodisering
  • Kromatering
  • Elförzinkning
  • Härdning

  Vid tillverkning lasermärks detaljer med ritningsnummer utan tillkommande kostnad. Att få levererat kompletta, tydligt märkta detaljer har många fördelar och underlättar bland annat reservdelshantering och montage.

 2. 05

  Kvalitetskontroll

  Vi kontrollerar alltid detaljerna innan leverans. Mätning utför vi med vår koordinatmätmaskin, på förfrågan bifogas mätprotokoll.

Steg 3: Leverans

När detaljerna är kvalitetssäkrade går de vidare till emballering och packning. En avisering via E-post går i väg till beställaren samtidigt som godset lämnar vår anläggning i Tidaholm.

PV Systems är en helhetspartner som levererar kundanpassade systemlösningar samt specialanpassade detaljtillverkningar och verktyg, vilket effektiviserar teknikföretags produktionsprocess. Vårt fokus på samarbete med och viljan att underlätta vardagen för våra partners är den essentiella grunden i vårt arbetssätt, och det som särskiljer oss. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och produktionsenheter för att tillsammans hitta långsiktiga lösningar och säkerställa kvalitet genom hela processen. Vår ambition är att alltid underlätta vardagen för våra kunder och leverera trygga samarbeten.