Detalj­tillverkning

Vår kompetens sträcker sig över hela världen

Vi underlättar våra kunders arbete. Genom vårt lokala och globala nätverk av produktionsenheter kan vi erbjuda detaljtillverkning i små- och medelstora serier, vi agerar både koordinator och portal och kvalitetssäkrar leveransen.

Detaljtillverkning i små- och medelstora serier

Med vårt nätverk av utvalda produktionsresurser ligger vi i framkant när det gäller upphandling och tillverkning av skärande bearbetning. Vi har kapacitet och förmåga att vara totalleverantör åt våra kunder, alltid med fokus på pris, kvalitet och leverans.

  1. 01 Läs om vårt arbetssätt

Vägledande support
hela vägen

Våra medarbetare är engagerade i våra kunders verksamhet och söker ständigt lösningar som bidrar till att effektivisera tillverkningen. Vi använder vår samlade produktionstekniska kompetens och vägleder er i materialval och konstruktionslösningar. Det ska vara enkelt att samarbeta med oss.

Full kontroll över alla processer

Som koordinator har vi full kontroll på alla processer, oavsett i vilken produktionsenhet vi valt att tillverka detaljerna. Vi underlättar för dig som kund och samordnar allt från order till leverans.

Flexibilitet som skapar nya möjligheter

Genom att använda externa produktionsenheter särskiljer vi oss på marknaden med vår flexibilitet. Pv Systems har en samlad erfarenhet på mer än 100 år inom detaljtillverkning och kan utifrån materialval, formkrav, bearbetningsmetod och eventuell ytbehandling skräddarsy tillverkningen av våra kunders produkter. Vår kvalitetstekniker har daglig dialog med tillverkande enheter och vid ankomst kontrolleras produkterna en sista gång innan leverans.

Montage

Utöver detaljtillverkning så monterar vi också er utrustning. Vi har stor erfarenhet av att tillverka och montera alltifrån mindre fixturer och verktyg till större kompletta automationslösningar. Oavsett om det gäller mekanik, el eller programmering så har vi all den kompetensen som krävs för att utföra detta på vår nya toppmoderna anläggning i Tidaholm.

  1. 02 Läs om vårt kvalitetstekniska arbete