Om oss

En partner att lita på

Vi har format vår organisation med rätt kompetens, tekniska kvalitetsfaktorer och korta beslutsvägar. Vår ambition är att ständigt hitta och utveckla effektiva lösningar som underlättar våra kunders produktion och förbättrar deras resultat. Genom att kombinera vår tekniska kompetens med kundens unika produktkännedom skräddarsyr vi gemensamt långsiktiga lösningar.

Vi tänker långsiktigt

Vår ambition är att förenkla för våra kunder och bygga långsiktiga relationer. För att lyckas lägger vi stort fokus på samarbete. Vi sätter oss in i kundens verksamhet och skapar oss en grundlig förståelse för behovet. Utifrån det designar vi skräddarsydda systemlösningar som förbättrar våra kunders lönsamhet och konkurrenskraft. Hållbarhet är viktigt för oss, våra konstruktioner ska kunna användas under många år, vara energisnåla och ansvarsfullt producerade.

Personligt bemötande

Som kund hos PV Systems kan du alltid förvänta dig ett personligt och engagerat bemötande. Vi tar ett stort ansvar i hela processen och skapar en trygg upplevelse från början till slut genom hög tillgänglighet. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig som vinnare.

Under ständig utveckling

Vi är under ständig utveckling och söker ivrigt nya möjligheter för att bli ännu bättre inom respektive kompetens. Vi vidareutbildar oss, har nära samarbeten, lär av varandra och använder vår gemensamma kunskap för att utvecklas individuellt och som organisation

Vår historia

PV Systems grundades hösten 2005 av Benny Kjellgren, Magnus Andersson och Roger Käll. Inriktningen var redan från start att erbjuda den tillverkande industrin automationsrelaterade produkter så som fixturer och specialmaskiner.

Redan första hela verksamhetsåret omsattes ca 11 Mkr, därefter har företaget fortsatt att växa i princip varje år. Vid uppstarten hyrde PV Systems in sig i externa lokaler innan vi 2014 köpte våra egna lokaler. 2016 förvärvade Storskogen Group PV Systems och dess lokaler. Sedan dess har vi tredubblat vår omsättning, dubblerat antalet anställda och byggt ut våra lokaler. Vi är i dag ett av Nordens absolut mest välrenommerade automationsföretag och har sedan starten levererat utrustning till den tillverkande industrin för ca 1,4 Miljarder Sek.