Industrielektriker

Att jobba på PV Systems
PV Systems har en öppen och välkomnande företagskultur. Här får du arbeta i en utvecklande och uppmuntrande miljö där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi tror att blandning av människor vad gäller erfarenhet, ålder, bakgrund och kön är en förutsättning för att vi ska utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personligt ansvar. Hos oss kan du både göra karriär och ha en familj.

”Vi erbjuder utmanande och stimulerande arbetsuppgifter i ett av Sveriges mest framgångsrika Automationsföretag som är under fortsatt stark tillväxt. Att arbeta hos PV Systems innebär snabba beslutsvägar och att du blir en del av vårt starka team där vi alla har en stor vilja att supporta varandra till framgång”.
Roger Käll VD

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga medarbetare utför du huvudsakligen arbeten så som byggnation, installation av tillhörande el-utrustning för automationsceller. Det är allt ifrån elskåpsbyggnation, kabeldragning och felsökning. De kan bli både arbete ensam och i grupp med programmerare, el-konstruktörer, mek-konstruktörer, automationstekniker, projektledare osv.

Tjänsten är en fast tjänst på 100%. Arbetstiderna innefattar dagtid i våra lokaler i Tidaholm. Vid installation av våra maskiner förekommer övernattningar på annan ort.

Din bakgrund
För att du ska lyckas och trivas hos oss ser vi gärna att du har;

  • Gått ett gymnasieprogram med inriktning el eller annan kunskap inom området industrielektriker.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • God datavana.

Vi söker dig som har ett öga för detaljer, är ordningsam och en positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att göra ett bra jobb, lösa problem, jobba med förbättringar och har ett tekniskt intresse som håller dig uppdaterad inom automation.

Bostadsort: Tidaholm med omnejd.

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontakt:
Teknisk Chef
Fredrik Lind
0502-235 13
fredrik@pvs.se