Mekanisk konstruktör

Att jobba på PV Systems

PV Systems har en öppen och välkomnande företagskultur. Här får du arbeta i en utvecklande och uppmuntrande miljö där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi tror på en blandning av människor vad gäller erfarenhet, ålder, bakgrund och kön är en förutsättning för att vi ska utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personligt ansvar. Hos oss kan du både göra karriär och ha en familj.

”Vi erbjuder utmanande och stimulerande arbetsuppgifter i ett av Sveriges mest framgångsrika Automationsföretag som är under fortsatt stark tillväxt. Att arbeta hos PV Systems innebär snabba beslutsvägar och att du blir en del av vårt starka team där vi alla har en stor vilja att supporta varandra till framgång”.
Roger Käll VD

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga medarbetare, utför du som mekanisk konstruktör huvudsakligen arbeten så som konceptframtagning i 3D och skapandet av 2D-underlag till automationsutrustningar inom industriell verksamhet. Det är allt från robotceller, monteringsutrustningar, specialmaskiner och fixturer. De kan bli både arbete ensam och men oftast i en projektgrupp med programmerare, elkonstruktörer, auomationstekniker, projektledare osv. Du kommer vara den som har kontroll på mekaniken i projektet och ser till att guida våra automationstekniker under montagefasen. Dessutom kommer du vara en viktig ”spelare” i säljprocessen, för att diskutera fram olika tekniska lösningar som skall anpassas efter kundernas behov. Du kommer helt enkelt vara delaktig i hela ”projektcykeln”, från förfrågan till färdig utrustning!

Tjänsten är en fast tjänst på 100%. Arbetstiderna innefattar dagtid i våra lokaler i Tidaholm.

Din bakgrund

För att du ska lyckas och trivas hos oss ser vi gärna att du har;

  • Gått en tekniks utbildning med inriktning maskiningenjör eller annan erfarenhet inom området mekanisk konstruktion.
  • Erfarenhet från automationsbranschen ser vi som meriterande.
  • Du har erfarenhet av 3D-verktyg, gärna av Inventor/Vault.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi söker dig som har ett öga för detaljer, är ordningsam och en positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att göra ett bra jobb, lösa problem, jobba med förbättringar och har ett tekniskt intresse som håller dig uppdaterad inom automation.

Bostadsort: Tidaholm med omnejd.

Ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontakt:
Teknisk Chef
Fredrik Lind
0502-235 13
fredrik@pvs.se