Tillbaka till nyheter

PV Systems AB tar rekordorder

Industriautomation

PV Systems I Tidaholm har tecknat en av företagets största order genom tiderna.

PV Systems i Tidaholm har tecknat ett av företagets största order genom tiderna. Det gäller en automation till ett Nordiskt företag säger PV Systems VD och försäljningschef Roger Käll. De kontaktade oss i höstas efter att de blivit rekommenderade att vända sig till PV Systems, och det är så klart väldigt hedrande när vi även utanför Sverige ser ringar på vattnet från tidigare levererade projekt, säger PV Systems försäljningsingenjör Anders Schyberg.

Automationen kommer byggas upp och testas här i Tidaholm innan den skall installeras hos kunden i början av 2024 och den kommer att mer än fördubbla kapaciteten för kunden de kommande 10 åren avslutar Roger.